Ταξίδι Επιστροφής στην Πηγή

Τριήμερο βιωματικό σεμινάριο

24 - 26 Σεπτεμβρίου 2021

ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ

Μια μαγική διαδρομή αναζήτησης και αναγνώρισης του Εαυτού, μέσα απ’ την ιερή ελληνική μυθολογία και τις δυνατές αρχετυπικές εικόνες των Ελλήνων θεών, συνδυασμένες με τη γιόγκικη σοφία της Ανατολής.

Τα Αρχέτυπα είναι τα κλειδιά που μας βοηθούν να ανοίξουμε τις πύλες του προσωπικού μας δυναμικού. Αυτά τα κλειδιά θα επιχειρήσουμε να ανακαλύψουμε στο τριήμερο σεμινάριό μας.
Οι αρχετυπικές εικόνες των Ελλήνων θεών είναι ενεργειακοί οδηγοί, συνδεδεμένοι με τον πυρήνα της ύπαρξής μας. Στη διάρκεια της ζωής μας, όλοι αναρωτιόμαστε συχνά και με πολλούς τρόπους, ποιοι είμαστε. Κάποιο ή κάποια αρχέτυπα μας καθορίζουν απ’ την ώρα της γέννησής μας. Είναι ώρα να εμβαθύνουμε μέσα μας, για να μάθουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. 
Αν ο Δίας είναι ο ενεργειακός σας οδηγός, μάλλον είναι η ώρα να πετάξετε το ένδυμα του φόβου και της έλλειψης αυτοπεποίθησης που σας φόρεσε ο κοινωνικός περίγυρος και να ηγηθείτε, να κυβερνήσετε, να καθοδηγήσετε. Κι αν πάλι σας καθορίζει η Άρτεμις σπάστε όλα τα όρια, τα πρέπει και τα μη και διεκδικήστε την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του αρχετύπου σας, για να εκδηλώσετε την αληθινή σας φύση και για να μάθετε τον λόγο της ύπαρξής σας.
Στον μαγικό τόπο της Αίγινας, κατάφορτο από μνήμες αρχαίες και στο φιλόξενο "Irides Hotel", βρήκαμε το ιδανικό περιβάλλον, για να σας καθοδηγήσουμε στα πρώτα βήματα για το ταξίδι επιστροφής στον εαυτό σας και στις πραγματικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Είναι ώρα να θυμηθείτε πως είστε εν δυνάμει θεοί και θεές!

Αυτό το τριήμερο είναι μόνο η αρχή!
 

Αφήστε τα στοιχεία σας για επικοινωνία

Το retreat μας

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/9 
Ώρες 
13.00 Αφίξεις - Τακτοποίηση στα δωμάτια
14.00 Φαγητό
16.00 Εισαγωγή στο σεμινάριο - Διαλογισμός
18.00 - 21.00 Γνωριμία με τους θεούς
 ΣΑΒΒΑΤΟ 25/9 
Ώρες 
08.00 - 10.00     Γιόγκα, αναπνοές,
διαλογισμός
10.00 - 11.00 Βιωματική πρακτική - σύνδεση με τους θεούς εντός μας
11.00 - 12.00 Πρωινό
12.00 - 16.30 Ελεύθερος χρόνος
16.30 - 20.30 Ποια θεά ή θεός είσαι;
21.00 Δείπνο
 ΚΥΡΙΑΚΗ 26/9 
Ώρες 
08.30 - 10.00      Επίσκεψη και ξενάγηση στον ναό της Αφαίας - Διαλογισμός
10.30 - 11.30 Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό
12.00 - 14.30 Απόηχος - Καθοδήγηση
15.00 Γεύμα
18.00 Επιστροφή

Προσθέστε το σεμινάριο στο Ημερολόγιο σας


Ημερομηνίες και Ώρες 

Τοποθεσία:


Αίγινα

Hotel Irides (Ξενοδοχείο Ίριδες)

https://www.irides.gr/


Τρίκλινο και δίκλινο δωμάτιο: 220 ευρώ 

Loft για 3 άτομα με σοφίτα: 250 ευρώ 

Σουίτα για 3 άτομα: 260 ευρώ 
 
9 0 25 55
Ημέρες Ώρες Λεπτά Δευτερόλεπτα
Συντονίζουν η Περσεφόνη Σιμένη και η Ρέα Καραγιάννη

Περσεφόνη
Σιμένη

Η Περσεφόνη σπούδασε Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας. Καθοδηγούμενη από μια δυνατή εσωτερική παρόρμηση, ξεκίνησε το 2004 ένα ταξίδι Αυτογνωσίας που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με διαδρομές σε ιερούς τόπους, γνωριμία με διάφορα φιλοσοφικά συστήματα και πολυάριθμα σεμινάρια. Η επαφή της με το μονοπάτι της Yoga, ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία κι ένα μεγάλο κάλεσμα για την ψυχή της. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εκπαιδεύει δασκάλους Yoga και διδάσκει στους ανθρώπους έναν συναρπαστικό δρόμο αυτοβελτίωσης και απελευθέρωσης.


Ρέα
Καραγιάννη

Η Ρέα τέλειωσε το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και για χρόνια εργάζεται ως επιμελήτρια κειμένων και κειμενογράφος.
Τη βαθιά ανάγκη της ψυχής της για απαντήσεις κάλυψε η μελέτη της Ορφικής και Πυθαγόρειας παράδοσης. Για περισσότερα από 20 χρόνια μελετά κι εμπνέεται απ’ τον Ελληνική φιλοσοφία ως δρόμο επιστροφής στις διαχρονικές - οικουμενικές αξίες του Ελληνισμού κι εν τέλει ως δρόμο απελευθέρωσης των ανθρώπων απ’ την ψευδαίσθηση. Εργάζεται κυρίως με τον αποσυμβολισμό της ιερής ελληνικής μυθολογίας και των αρχαίων μυστηρίων, μέσα από βιωματικά σεμινάρια και μέσα από τη θεατρική ομάδα “Άνασσα Γαία - Τελεστικό θέατρο”.

Περσεφόνη και Ρέα
Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο +30 6974112545